dijous, 22 de març del 2012

La Primavera TOT ho altera

Òstres, quin inici de Primavera!!! Avui volia fer un escrit agraïnt la tasca dels Bombers de Vic, però se m'està acumulant feina per moments... Us ho explico:
Aquest matí, dia de pluja (per fi!?), un cop he marxat cap a treballar amb la gotera del menjador activa al 100% (provocada per l'aixecament de la teulada del passat 8 de Febrer per un temporal de vent, i que encara no ho han vingut a arreglar!!), passant (a peu) per davant del nº 37 del Carrer Nou de Vic s'ha desprès una petita part del balcó del nº35 provocant-me un ensurt major. He trucat al 112 per informar-ne, i grata sorpresa perquè els bombers han vingut ràpid. Des d'aquí volia agraïr als Bombers de Vic, que han sigut a lloc molt ràpid, per acabar d'esfondrar la part més tova per no provocar danys majors.
Però això només ha sigut el començament, ja que avui tocava anar a treballar a Barcelona. I quan plou i has d'anar a la capital ja se sap, retencions a tot arreu. Avui com a premi des de l'Ametlla del Vallès parats, per un cop arribats a Barcelona, un cotxe averiat en un túnnel de la Ronda de Dalt ha provocat el tancament total a l'entrada 2:

Pel fum que sortia del túnnel suposo que s'ha incendiat

Un cop a la feina tot ha transcorregut amb normalitat i sense cap problema. He aprofitat per fer jornada intensiva i així plegar a les 4 de la tarda, per poder anar a dinar i llavors escriure la crònica pels bombers. Un cop he dinat i recollit tot, he endollat l'ordinador per començar a fer feina, però un llamp que ha caigut en una grua d'obres a davant de casa meva m'ha obligat a ser previsor i he hagut de plegar veles. Com que a casa els pares està situada al mig del bosc, sempre que hi havia tempesta elèctrica ja sabíem que ho havíem de des-endollar tot perquè els llamps feien feina bona i cremaven tots els aparells elèctrics que trobaven al seu pas. Doncs siguent previsor ho he des-endollat tot. I un cop estava tot sense perill, ha caigut un llamp a la teulada que han entrat les guspires per les persianes, que estaven tancades, i llavors ha començat a caure una pedregada que amb pocs instants ho ha cobert tot de blanc.


I llavors, un cop ha passat la tempesta, he posat en marxa tots el aparells elèctrics/electrònics per verificar-ne l'estat. Tots sembla que s'ha salvat menys un: el router d'Internet!! Tot i estant des-endollat ha petat: COM POT SER!!!!! Sort que en tenia un de recanvi. Com que tampoc vull trencar-m'hi les banyes de com poden passar aquestes coses, us deixo amb uns vídeos i les fotos d'avui:

FOTOS


VÍDEOS






Per cert, a 3/4 de 8 del vespre no hi ha llum al carrer!!! I estic sense poder veure Cims de La2!!!

2 comentaris:

  1. Ostres! Has trepitjat mè o què? Mira el costat positiu: segur que demà serà millor que avui!

    ResponElimina
  2. Però si laboralment avui ha sigut perfecte!! Per això estic de bon humor, que després de dies difícils a la feina avui per fi sembla que s'hagin arreglat. A més, em donaran un router nou!!!

    ResponElimina