dijous, 10 de maig del 2012

NGC (NO GIRIS CUA)

Hola què tal gent! Avui us vull informar que a la Plaça Major de Vic s'hi celebra una nova edició del No Giris Cua, el curset genial de sardanes.



Us faig saber també que soc un dels monitors, en concret el monitor ajudant de l'anella número 22 que el monitor en cap és el meu germà Marc.


I us preguntareu els motius que tinc per ensenyar-vos (entre moltes altres coses que a ballar) sardanes. Doncs n'hi ha uns quants, com per exemple que fas salut i a sobre t'aprimes per l'operació biquini, o també salut mental a l'hora de repartir, entre molts altres avantatges. Però la gràcia és que ho pots descobrir tu mateix els propers 2 Dissabtes a la Plaça Major Major de Vic (12 i 19 de Maig) a partir de les 7 de la tarda. Entre altres coses que a ballar, que també us n'ensenyarem, aprendreu de com està composta una sardana, com és una cobla, una petita història de sardanes, el contar, el repartir, les molles i moltes coses més que si et quedes a casa no sabràs mai de com es fan. I a més, pots venir si vols només a mirar de com ho fem. I a sobre pel mòdic preu de crisi: GRATUÏT. Sí, tal com veieu, el curset és totalment gratuït, ni un sol euro!!!!!!
Els organitzadors són el Grup Sardanista Riallera que ho fan a la perfecció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada